Förberedande arbete för läraren

Eftersom det är så mycket saker som ska med så brukar jag hyra en liten skåpbil som jag har alla saker i. Bilen ställer jag vid lägerplatsen där också min packning finns så behöver inte jag släpa på så mycket. Jag punktar upp lite saker som man bör förbereda i god tid innan man ger sig iväg.

Att tänka på!

Hyra kanoter och flytvästar för datumen, några månader i förväg så man får de dagar man vill.

Gå ut med information till elever och föräldrar, se pdf filen nedan.

Friluftsliv 2015

Hyra skåpbil.

Gå igenom all utrustning.

Tält, stormkök, ved, matlagningsbestick, T-röd, tändstickor, diskmöjligheter, toalettpapper, klätterutrustning, läskbackar för klättring, vattendunkar, recept, sjukvårdsväska, pressningar om det blir regn, hink för om någon kanot välter, moraknivar, brännbolls saker, fotboll, telefonnummer till elevernas föräldrar om det händer något.

Hämta nycklar till kanoterna.

Handla mat och övrigt som behövs handlas in.

Med maten har vi kyl och frys på skolan. På morgonen lägger man maten i bilen och sedan kör vi ut bilden på morgonen, en annan lärare kör mig tillbaka. Frukosten dagen efter körs ut från någon på skolan.