Schema för simning och skridskor

Schema för simning och skridskor – Ht 19 – Vt 20

Schema för simning höstterminen 2019 – vårterminen 2020

Åk 3 – Schema för skridskor och skridskor. Behöver uppdateras.

Åk 4 – Schema simning och skridskor. – Behöver uppdateras.

Åk 5 – Schema simning, skridskor och isvak.

Åk 6 – Schema simning och skridskor.

Det har i vanlig ordning varit väldigt svårt att få ihop schemat för simning och skridskor. Några tider kommer att behöva uppdateras eftersom det inte går att boka simhallen så långt i förväg. Eleverna har idrott en gång i veckan men då ett dubbelpass, när parallell klassen är iväg så har klassen vanliga lektioner i klassrummet.

Vad gäller när vi åker iväg!

Oavsett när på dagen vi åker iväg så är det samling vid på fotbollsplanen mot parkeringen på utsatt tid. Om det är första lektionen på morgonen så samlas vi 08.10 vid stängslet vid parkeringen. Se till att komma i tid till skolan. Vi åker när bussen kommer. Missar man bussen så får man gå in i klassrummet och vara med parallellklassen och missar således idrottslektionen. Vi har inte tid att stå och vänta på elever. Om man har idrottslektion sist på dagen så åker man med bussen tillbaka, vi tillåter att eleverna går av vid annan hållplats om eleven ska direkt hem och vill gå av bussen tidigare eller senare än vid Törnskogen. Vill man åka med annan buss eller åka åt något annat håll så ska lapp med påskrivet från förälder. Endast de eleverna släpper jag direkt på plats.

Eleverna får inte köpa godis eller annat från kioskerna så de ska inte ha med pengar. Idrottslektionen pågår tills vi är tillbaka på skolan.

För skridskor gäller följande:

Eleverna ska ha skridskor och hjälm för att få åka. Eleverna ska ha vantar på sig för att skydda händerna från skador. Eleverna bör ha mössa på sig. Vill eleverna ha egen klubba och boll med sig så är det ok. Skolan har några klubbor för utlåning. Dock så är inte klubbor tillåtna i A-hallen under allmänhetens åkning.

För simhallen gäller följande:

Eleverna ska ha med sig badkläder och handduk.

Om eleverna har klädsim ska även mjukisbyxor, t-shirt och tröja utan luva tas med. Kläderna ska vara nytvättade. Om eleven vill ha simglasögon måste de ta med de själva. Skolan har inga för utlåning.

För Satelliten gäller följande:

Eleverna kommer ombytta till skolan. Shorts och t-shirt och sedan vanliga kläder. Eleverna får inte ha skor i satelliten så de behöver inte ha med inomhusskor. Eftersom vi måste hålla tiderna så kommer vi inte att duscha under dessa lektioner. När eleverna kommer till satelliten så tar de av sig ytterkläder och sen kör de i kläderna som de har under. Efter passet tar vi bara på oss kläderna och åker tillbaka till skolan.