Här kan du göra kommentarer om sidan Idrott och Hälsa på Vaxmoraskolan. Kom gärna med egna tips och idéer på hur man kan jobba med ämnet idrott och hälsa.

För att kommentera behöver du inte fylla i namn, e-post och webbplats om du inte vill, det går att göra kommentarer ändå. Kommentarer gör du längst ner i gästboken.

35 svar på ”Gästbok”

 1. Hej!
  Här finns verkligen många bra tips och idéer till olika lektioner. Jag gillar att lektionerna är upplagda så att så många som möjligt är aktiva. Vet att det kräver mycket tankearbete innan för att få till detta.
  Tack för en bra sida!
  /Tina på Uggleskolan i Södra Sandby

 2. Jag har fått byta domän från idrottochhalsa.se till http://www.idrottochhalsaiskolan.se av den anledningen ser temat annorlunda ut mot tidigare och det kommer ta lite tid att bygga upp sidan igen, därför kan en del flikar vara tomma. Med det nya temat klickar man på bilderna alternativt länktexten under bilderna så kommer man vidare.

  1. Kul att du gillar sidan Mats!
   Nej vi har för tillfället inget Skol IF, vi har väldigt hög beläggning i hallen och det är inget som vi prioriterar för tillfället. Däremot finns det i bakhuvudet så på sikt kanske vi startar upp någon sån verksamhet om det finns en bra organisation runt det.

 3. Hej!
  Stort tack för en väldigt inspirerande sida med bra och tydliga instruktioner. Som rast-aktivitets-ansvarig och den som planerar aktiviteterna när fritids är i idrottshallen så kommer jag hämta mycket ideér från denna sida.

  1. Tack för att du visar din uppskattning. Du får använda dig av det material som du kan ha nytta av i din verksamhet.

 4. Hej,

  Vill bara tacka för en superbra sida med tips och illustrationer. Jag har använt mig mycket av din idébank för mina idrottslektioner. Även mina kollegor har hittat till din sida och tycker att det är hedervärt att du har lagt så mycket energi och tid på denna. 🙂

  1. Uppskattat att ni gillar sidan, hoppas att det du använt dig av har fungerat väl ut på lektionerna med eleverna.

  1. Va kul att du hitta den, tyvärr hinner jag inte jobba så mycket med den just nu men nåt kanske du kan hitta som du kan använda dig av.

  1. Kul att du gillar sidan, hoppas du får någon nytta av innehållet och lycka till som idrottslärare, det kommer att bli kanon. Du får alltid höra av dig om du vill ha tips eller delge nya idéer.

 5. Fantastisk sida. Önskar vi kunde göra något liknande på vår högstadieskola även om mycket här är användbart. Vet någon om det finns liknande för åk 7-9?

  1. Kul att du gillar sidan ni får plocka det ni vill och kan ha användning av. Jag vet inte om det finns något liknande för åk 7-9. Jag tycker mest att det är skönt att ha allt samlat på samma ställe som om någon annan vill ta del av informationen så gör det inte mig något.

 6. Idag har jag lagt ut lite nya lekar. Gå in på fliken Idrott och Hälsa sedan Rörelse och klicka sedan på lekar så kommer det upp några stycken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *